wie ben ik?

 

Hoe ik mezelf zou beschrijven? Tja, een tikkeltje gek zo af en toe, ambivert met grote dromen en een aardige dosis fantasie. Ik oriënteer me graag breed door allerlei verschillende dingen te doen en te proberen.

Het liefst ben ik creatief bezig. Een groot begrip. Voor mij is het maken van iets het leukste wat er is. Dat ‘iets’ is altijd weer wat anders. De ene keer is het fotografie, dan weer traditioneel tekenen met potlood op papier. Als ik niet visueel bezig ben, dan wel muzikaal. Zowel muziek maken als dansen zijn een grote liefde in mijn leven.

In de afgelopen jaren heb ik Communication & Multimedia Design gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Van september 2014 tot januari 2015 mocht ik een semester doorbrengen op Arteveldehogeschool in Gent, België. Hier heb ik me meer gefocust op het technische en visuele aspect van mijn opleiding.

Ik houd me onder andere bezig met fotografie, tekenen, webdesign, audio/video, campagnes, huisstijlen ontwerpen en illustraties. Ik werk net zo lief digitaal als ‘analoog’.

Meer weten? Ga naar de contactpagina en stel je vraag!

contact